Konvertera EML till PST smidigt för att importera EML till Outlook-applikationen

Många gånger hittar användare behov av att importera EML till Outlook och för denna konvertering av EML-filer till PST är det nödvändigt. I den här bloggen kommer vi att undersöka hur du enkelt kan konvertera EML till PST och öppna EML-filer i Outlook 2018, 2016, 2013, 2010 och äldre versioner.

EML och PST är olika filformat. EML-filen innehåller endast e-postmeddelanden och bilagor i den. Å andra sidan, PST-fil ett komplett filformat som innehåller e-post, kontakter, anteckningar, tidskrifter, kalendrar etc. När användare byter från Windows Live Mail till Outlook eller från vilken EML-e-postklient som helst till MS Outlook måste de utföra EML till PST-konvertering.

Anledningar till att konvertera EML till Outlook PST

Att flytta från EML-baserad e-postklient till Outlook kräver att du utför EML till Outlook PST-konvertering. När du har utfört EML till PST-konvertering kan den resulterande PST-filen läsas i alla versioner av Outlook. Det finns olika anledningar för användarna att välja e-postklient för MS Outlook –

 • Outlook är en mycket använd e-postklient av individer och organisationer.
 • Outlook är känt som en personlig informationshanterare.
 • Outlook är enkelt att använda och vänligt.

Metoder för EML till PST-konvertering

Du har två metoder för att konvertera EML-filer till PST-filformat – manuell och professionell lösning. Om du vill välja en manuell lösning behöver du Windows Live Mail och Outlook installerat på ditt system. Låt oss veta båda metoderna en efter en och vi kommer också att föreslå dig vilken som är den bästa EML till PST-konverteringslösningen för dig.

Manuell procedur för att exportera Windows Live Mail-e-post till PST

Installera Windows Live Mail och Outlook och följ sedan stegen för att manuellt konvertera EML-filer till PST-filformat –

 1. Öppna Windows Live Mail. Klicka på Arkiv-menyn och välj E-postmeddelanden.
 2. Välj Microsoft Exchange och tryck på Nästa.
 3. Klicka på Ok-knappen i det öppna fönstret för att fortsätta.
 4. Välj mappar och filer som du vill exportera från Windows Live Mail till MS Outlook .
 5. Detta startar omvandlingsprocessen. Vänta tills processen är klar.
 6. Klicka sedan på Slutför-knappen.

Ett enklare sätt att exportera EML till PST utan något stödjande program

Om du tycker att den manuella processen är olämplig för dig kan du välja EML till PST Converter tredjepartslösning som ger dig omedelbara och säkra konverteringsresultat utan problem. Manuella metoder är långa och de behöver installation av WLM och MS Outlook. Å andra sidan är den här professionella lösningen helt fristående och omfattar endast fyra enkla steg –

 1. Ladda ner och starta Datavare EML till PST Converter.
 2. Lägg till EML-filer.
 3. Välj plats för PST-fil .
 4. Hit på Konvertera nu knappen och inom några minuter, PST-fil skapas .

Användare kan enkelt importera den resulterande PST-filen till Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 och andra versioner.

Slutord

Jag hoppas att efter att ha gått igenom den här bloggen är du medveten om två olika metoder för att utföra EML till MS Outlook- konvertering. Du kan gå med någon av metoderna, men om du jämför dem båda är EML till PST Converter den bästa lösningen som är lätt att hantera. Du kan utvärdera programvaran genom att ladda ner gratis demo.

Mer information;-  https://www.datavare.com/software/eml-to-pst-converter-expert.html

Report

What do you think?

Written by chris white

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Global Intelligent Power Module Market : Industry Analysis and Forecast (2019-2027) – By Current Rating, Voltage Rating, Power device, Industry, and Region.

Global Commercial Pharmaceutical Analytics Market : Industry Analysis and forecast (2019 –2027) -By Application, Deployment, Type,and Region.